Inactive Businesses

Informacion rreth programit Subjekte Pasive

Subjekte pasive është një program kompjuterik i cili të mundëson të verifikosh
të gjithë klientët e regjistruar në programin financiar çdo ditë me listën e subjekteve
pasive që publikon Administrata Tatimore.

Si funksionon programi?
Programi merr nga faqja e tatimeve listën e subjketeve pasive dhe e shkarkon në
kompjuterin tuaj.

Këtë listë e krahason me të gjithë klientët tuaj dhe i shton shënimin PASIV në
përshkrimin e klientit dhe datën e kalimit pasiv.
Programi gjithashtu heq përshkrimin PASIV nga klientët që ikin nga lista.

Pse duhet të paisemi me këtë program?
Administrata tatimore aktualisht është duke penalizar me 10.000 lek për faturë
çdo subjekt që lëshon faturë tatimore për një klient që ndodhet në listën e subjekteve
pasive.
Në këtë rast firmat detyrohen të verifikojnë klientët që janë në listën e subjekteve
pasive në momentin që ju presin faturë.

Çfarë përfitoj nëse instaloj programin?
Eviton mundësinë për të marrë penalizimin 10.000 lek për faturë të pa saktë
Kursen kohën e verifikimit të klientëve
Fokuson stafin në punë të rëndësishme
Nuk lodh stafin me punë që nuk kanë përfitim

Sa kushton programi?
Programi shitet si shërbim dhe kushton vetëm 120 Euro në vit me TVSH

A duhet të paguaj pagesë për mirëmbajtje?
Jo në pagesën vjetore është përfshirë edhe pagesa e mirëmbajtjes

A mund të më bëhet një demostrim i programit?
Po, mjafton që të hapni një program që mundëson lidhjen në distancë në vendin ku
keni programin financiar

Çfarë duhet të bëj për ta instaluar programin?
Mjafton të telefononi 0692040640/0672040640

Për më tepër mund të shikoni edhe videon prezantuese: