Rreth Nesh

Përshëndetje.

Mirë se erdhët në 2RM Lab

2RM Lab  është një kompani e fokusuar për krijimin e softwareve që i vijnë në ndihmë biznesit. Ne ofrojme zgjidhje për çdo veprimtari te perditshme, që nga plotesimi elektronik  i faturave tatimore, kontrollin e gjendjes te magazines, raporte shit-blerjesh, deri te shitjet në terren shumicë dhe pakicë.

Të gjitha këto sherbime i ofrojmë në një program të vetëm.

Që prej fillimit të aktivitetit tonë produktet tona kanë qene të integruar me shume opsione, qe te jene sa me te thjeshta ne perdorim dhe praktike.

Shpejtësi dhe korrektësia jane themelet e çdo biznesi të sukseshëm këtë duam t’ua transmetojmë edhe në biznesin tuaj

Por jo vetem kaq ne synojme te ndërtojmë një familje profesionistësh. Në familjen tonë do gjeni edhe profesionist të rinjë të cilët janë të dedikuar të aftësohen dhe përmirësojnë standardet e tregut. Kjo për ne në 2RM Lab është e domosdoshme, pasi rritje për ta është edhe rritje për ne dhe vendin tonë.

Faleminderit për vizitën.