eFatura.al

eFatura është program distribucioni dhe  gjenerimi të faturave tatimore.

Menaxhoni lehtësiht shitjet në terren dhe pororsitë. Printoni fatura tatimore direkt nga celulari dhe mbikëqyrni ecurin e shitjeve, gjendjen e magazinës dhe artikujve

efatura
efatura-fature

Fatura Tatimore Elektronike

Faturat tatimore gjenerohen nga aplikacioni mobile per çdo artikull në listen e produkteve.

Faturat jane te personalizuara me te dhenat e biznesit.

Fature tatimore elektronike me format te miratuar nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë

Ndryshon çmimin e artikujve gjate krijimit të fatures.

Aplikon zbritje, llogarit tvsh e produkteve, shfaq listen e produkteve.

Përcakton menyrën e pagesës dhe valutën e përdorur

Faturim sipas klienteve, nga lista e filtrimit e të dhënave të klienteve të rregjistrua në database për çdo kompani.

Printim faturash në terren dhe zyra me printer portativ me bluetooth

Raporte Shitjesh dhe Vizita

Gjenero raporte për shitjet e kryera dhe vizitat në klient:

Raporte shitjesh për vizitat e kryera sipas klienteve dhe datave

Sasite e shitura sipas periudhave kohore

Raporte për arkën

Raporte shitjesh dhe blerjes për klientët

Çmimi i fundit për shitjet sipas klientëve dhe artikujve

Shënime mbi vizitat dhe  arsyjet e mosblerjes të cilat ruhen në database

Historiku i shitjeve dhe porosive sipas klienteve, artikujve dhe datës

efatura-raportet
efatura-opsione

Menaxhim Stafi dhe Porosishë

Menaxhoni agjentët e shitjeve në terren, klientet që vizitojnë, ofertat dhe porositë e kryera.

Përcaktoni ulje fikse të çmimeve për ofertat mbi artikujt

Kontrolloni çmimin e fundit të çdo artikulli

Përcaktonii çmimin minimal dhe maksimal të lejuar

Pyetsore mbi arsyjet e mosblerjeve të klientëve

Shënime të detajve për çdo vizite të kryer ose shitje.

Magazine dhe Artikuj

Magazina ju mundëson të:

Menaxhoni gjendjen dhe sasine e produkteve

Shfaqje të listës së produkteve

Verifikonu gjendjen e stokut

Planifikoni inventarin e ardhshëm

Shikoni produktët e shitura më së shumti

efatura-raportet

PRINTER PORTATIV ME BLUETOOTH

Specifikat:

Type Portable Thermal Printer
Resolution 203dpi(8dots/mm)
Print Width 110mm (tolerance of 104mm-114mm)
Connection Bluetooth 4.0
Printing Speed Thermal paper: 80mm/s

Sticker paper: 70mm/s

Feeding speed 80mm/s
Receive buffer size 128KB
Interface Rs-232, USB2.0, Bluetooth 4.0 dual-mode
Sensors Black mark sensor, label gap sensor, paper absence sensor, cover open sensor, temperature sensor
Battery 400 Cycles Rechargeable
Power input Adaptor 9V/3A DC; 7.4V lithium battery
Dimensions(W x D x H) 159 x 152 x 72mm

 

Çmimi     346€    me tvsh